ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ

Προσπαθώντας να ομογενοποιήσουμε τις καταγραφές μας, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός δελτίου απογραφής/καταγραφής της ελληνικής βιομηχανικής κληρονομιάς, αφού λάβαμε υπόψη και άλλες διεθνείς προσπάθειες καταγραφής. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι καταλήξαμε σε ένα απλό, φιλικό και εύχρηστο δελτίο που καλύπτει τις ανάγκες μιας ουσιαστικής και ολοκληρωμένης καταγραφής της βιομηχανικής κληρονομιάς της χώρας μας.

Μπορείτε να προσθέσετε τις φωτογραφίες στο αντίστοιχο πεδίο όπου σε κάθε μία εμφανίζεται το πεδίο όπου μπορείτε να προσθέσετε την λεζάντα της.  Επισημαίνουμε πως η ημερομηνία λήψης, όνομα-αναφορά στο δημιουργό της φωτογραφίας και αναφορά στην πηγή της αν δεν είναι δικιά σας, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για την εγκυρότητά της.

Επίσης η συμπλήρωση του email σας στο αντίστοιχο πεδίο θα βοηθούσε την επικοινωνία μαζί σας για τυχόν διευκρινίσεις/απορίες. Η προστασία της ιδιωτικότητας των προσωπικών πληροφοριών και δεδομένων αποτελεί προτεραιότητά μας όπως αναφέρεται στην πολιτική απορρήτου.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σας στην προσπάθεια μας για την ψηφιακή καταγραφή της Βιομηχανικής κληρονομιάς της χώρας μας.

{{ errors[0] }}

{{ errors[0] }}

{{ errors[0] }}

{{ errors[0] }}

Απαραίτητο {{ errors[0] }}

Απαραίτητο {{ errors[0] }}

Υποχρεωτικά πεδία

{{ errors[0] }}
Σε ευχαριστούμε πολύ, το δελτίο έχει καταχωρηθεί με επιτυχία.
Xρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία χρήσης