ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ…

Από όσα διάβασες για εμάς εδώ, θα έχεις καταλάβει τι μας κινητοποιεί, τι μας ενώνει και τι προσπαθούμε να επιτύχουμε: την καταγραφή και διάσωση των βιομηχανικών μας μνημείων. Εάν μάλιστα έχεις επισκεφθεί τη σελίδα της ομάδας «Βιομηχανική Αρχαιολογία» στο Facebook θα έχεις σίγουρα αντιληφθεί τη ζύμωση και τη δυναμική που αναπτύσσεται γύρω από τα ζητήματα της βιομηχανικής αρχαιολογίας και κληρονομιάς.

Μπορείς, λοιπόν, να γίνεις κι εσύ μέλος της ΑΜΚΕ ΒΙ.Δ.Α. και να συμμετέχεις σε αυτήν την προσπάθεια, σε αυτήν τη μεγάλη κοινότητα. Με την οικονομική ενίσχυση της συνδρομής σου, το έργο μας αποκτά τη δυνατότητα να οργανωθεί καλύτερα, να αποκτήσει στέγη και δύναμη, να αναπτύξει δράσεις και παρεμβάσεις, να αναδείξει την κοινή μας προσπάθεια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το ποσό της εγγραφής μέλους είναι 20 ευρώ εφάπαξ και η ετήσια συνδρομή 30 ευρώ.

Για να γίνεις μέλος στείλε μας το όνομά σου και λίγα λόγια για σένα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Στη συνέχεια θα σου σταλεί επιβεβαίωση και το IBAN του τραπεζικού λογαριασμού της ΑΜΚΕ ΒΙ.Δ.Α. για τη κατάθεση των παραπάνω ποσών της εγγραφής και της συνδρομής σου.

Μπορείς να ενημερωθείς για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των μελών της ΑΜΚΕ ΒΙ.Δ.Α. στο καταστατικό μας εδώ.

Η προστασία της ιδιωτικότητας, των προσωπικών πληροφοριών και δεδομένων όλων όσων επισκέπτονται τον ιστότοπο www.vidarchives.gr, αποτελεί προτεραιότητά μας ώστε να απολαμβάνεις την περιήγησή σου με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, όπως αναφέρεται στην πολιτική απορρήτου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή σου.

{{ errors[0] }}

{{ errors[0] }}

{{ errors[0] }}

{{ errors[0] }}

{{ errors[0] }}

Υποχρεωτικά πεδία

Τα στοιχεία σας δεν θα δημοσιοποιηθούν και διασφαλίζονται από την Πολιτική Απορρήτου

Σε ευχαριστούμε πολύ, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ [ΚΑΤΑ]-ΓΡΑΨΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Από εδώ θα οδηγηθείς στο Δελτίο Καταγραφής στο οποίο μπορείς πολύ εύκολα να καταχωρίσεις το μνημείο που θα εντοπίσεις, ακόμα και από το κινητό σου. Μέσα σε 3 λεπτά καταγράφεις την ιστορία του τόπου σου και τη διατηρείς στη συλλογική μνήμη.

Τόλμησέ το, είναι εύκολο! Γίνε καταγραφέας της ΒΙ.Δ.Α.

ΚΑΝΕ ΜΙΑ
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ…

Οι δράσεις και οι δραστηριότητες της ομάδας ΒΙ.Δ.Α. είναι σύνθετες και πολύπλευρες. Περιλαμβάνουν από τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, διαλέξεων, συνεδρίων, εκθέσεων, περιηγήσεων, επιμορφωτικών δραστηριοτήτων και την οργάνωση - ψηφιοποίηση αρχείων, έως και τη λειτουργία ιστοσελίδων, τη δημιουργία βάσεων δεδομένων, την εκπόνηση μελετών και την παροχή υπηρεσιών, που σχετίζονται με την ελληνική βιομηχανική κληρονομιά.

Η εμβέλεια των επιμέρους δράσεων προσφέρει δυνατότητες για δωρεές και χορηγίες τόσο των μελών της εταιρείας όσο και τρίτων, που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την προώθηση των σκοπών της ΑΜΚΕ ΒΙ.Δ.Α.

Για τις δυνατότητες χορηγικής συμμετοχής και υποστήριξης, μπορείς να επικοινωνήσεις στο
[email protected], 694 7005578 ή να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα:

{{ errors[0] }}

{{ errors[0] }}

{{ errors[0] }}

{{ errors[0] }}

{{ errors[0] }}

Υποχρεωτικά πεδία

Τα στοιχεία σας δεν θα δημοσιοποιηθούν και διασφαλίζονται από την Πολιτική Απορρήτου

Σε ευχαριστούμε πολύ, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
Xρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία χρήσης